casasmarandescu.ro

Hrăneşte-ţi imaginaţia cu povești frumoase pline de sensibilitate!

Termeni şi condiţii

1. Introducere

Bine aţi venit pe website-ul CASA Smărăndescu!

Vă mulţumesc pentru interesul arătat produselor mele!

Prin înregistrarea unei comenzi prin intermediu acestei pagini vă exprimaţi acordul faţă de termenii şi condiţiile de mai jos. Vă rog să parcurgeţi cu atenţie toate informaţiile prezentate în continuare înaintea efectuării unei comenzi.

Îmi rezerv dreptul de a modifica termenii și condițiile în orice moment, fără o notificare prealabilă, în conformitate cu legislaţia în vigoare. În consecință, vă rog să consultaţi periodic această pagină pentru a vedea cea mai noua actualizare a termenilor și condițiilor la momentul efectuării comenzii dumneavoastră.

 

2.   Informații despre produse

Website-ul CASA Smărăndescu vă pune la dispoziţie produse handmade unicat, prin urmare nu există garanția că aceste produse vor fi disponibile în orice moment.

Caracteristicile produselor afișate pe website sunt prezentate cu acuratețe, de la materialele folosite până la dimensiuni, astfel încât fotografiile și informațiile să reflecte realitatea.

 

3.   Instrucțiuni de întreținere

Se recomandă spălarea manuală a produselor, cu grijă.

Nu introduceți produsele în mașina de spălat vase și nici în cuptorul cu microunde.

 

4.   Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuală (logo, design, marcă şi drepturi de autor) utilizate de către website-ul CASA Smărăndescu sunt proprietatea Î.I. SMĂRĂNDESCU ELENA CRISTINA şi reprezintă conţinut protejat prin lege.

Utilizarea de orice fel a acestui conţinut, copierea sau stocarea, parțială sau totală, a informațiilor, cu alte destinaţii decât pentru uz personal şi necomercial, este strict interzisă şi va face obiectul urmăririi penale.

 

5.   Litigii

Eventualele litigii apărute între Î.I. SMĂRĂNDESCU ELENA CRISTINA și clienți se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, vor fi soluționate de către instanțele judecătorești române competente.

Loading...
Please wait...